GOD JUL!

god jul alla! nu står mamma vid spisen och fixar dopp i grytan! yeah..jag är fortfarande jättetrött och jag ska jobba kl 14...:) ska juh bli skoj.

nä nu slänger jag mig i soffan och vilar lite...God jul igen ciaooooo


trött och ingen julstämmning

jag är jätte jätte trött! och jag har def. ingen julstämmning. haha det kan kanske bero på att jag ska jobba från 2 till halv tio imon. men men de blir goda cashilashi! schmacki schmacki nu ska jag snart sova så vi får kanske kanske kanske höras imon annars hörs vi på freitag!

auf wiedersehen!

borttappade nycklar sökes?

kom nyss hem från syster! och tänkte då att jag skulle ta mig ner till mitt postfack. men hittar juh fan inte nyckeln! åååhhh jag hatar att tappa bort nycklar. Why me!? haha

aja nu sitter jag här och ska snart sova för imon är det arbete!

Xx


091222

idag skulle jag gått upp tidigt...men varje gång jag ska göra det intalar jag mig själv att det är bättre att sova nu för jag kommer juh inte få göra det imon. wtf? haha

iaf så är Länche och Vickan påväg hit...sedan komme gönül med. det ska bli najs..våra diskussioner kan bli ganska livliga. hahah

sedan ska jag hem till min syster och säga adjö till syskonbarnen för de ska åka till Chile imon och vara där i 5 VECKOR!!!! Omg det är svin länge! men de kommer säkert ha det jättekul!

nu ska jag vila lite..haha skojja bara...jag vet inte vad jag ska göra men antagligen kommer vännerna snart så måste pyysa ändå.

Xx


GODIS

Näääääääääääääää nu drar jag till hemköp och köper godis...sen ska jag bosätta mig i sängen och bara va!

PEACE

 

och om folk nu undrar så spelar jag SÖNDER Chris Browns nya platta..."Grafitti" den är riktigt grym..Auf Wiedersehen

 


godmorgon

tja alla och ingen! som sagt så sova jag INGENTING inatt! och dessutom fick jag jobba över...haha inte gott för mig men gott för plånboken.:P
när jag kom hem så anar ni inte vad jag gjorde? jag intalade mig själv att jag skulle gå och träna men så fort jag satte mig i sängen däckade jag! hahah sen sov jag i 4 timmar...jag som skulle sova 1? haha aja skitsamma jag är ledig imon som tur är.

näää nu ska jag nog ner till hemköp...ser ut som ett monster men det får folket här in halmstad har överseende med. höhö...

chingaling!

091221

sara ska inte snacka om att hon jämt är uppe med tuppen! haha jag e banne mig upp tidigare än han! :P
nä men jag ska jobba idag...så då får man gå upp i tid oxå. ska ta bussen om en timma så nu sitter jag och myser med en kopp te. sedan när jag kommer hem ska jag slänga mig direkt i sängen! BUMS!

Xx

(Jag och Petra i somras på hennes 21-årsdag. bilder är snodd av Emelie!)



Godjul

first of all....kan inte fatta att brittany murphy e död....för det andra! God Jul önskar familjen David Sonko

Send your own ElfYourself eCards


Very nice

found myself a new fav. song and a very inspired video! totally digg the outfits! Freakin Awesome!!! haha
nä men minns när jag (det var inte sååå längesen) gick runt klädd sån här. d e najs till vardagen men när jag ska ut vill jag ändå vara lite classy! men ska nog införa de gamla kläderna igen..d e jävligt najs..men snyggast e det på våren och sommaren....LOVE


In Love

jag är kär. punkt slut! det går inte en minut utan att jag går runt och tänker på denna skönhet! ohh du e så vacker...och du hade passat så bra ihop med mig....Älskar dig my lovley framtida shoe! haha








 


091220

idag e det fjärde advent...vilket betyder att det är 4 dagar kvar till jul, eller jobb för mig, jobbar även imon. men det blir en najsig lönecheck i januari iaf:D

nu sitter jag och adam här i tystnaden. haha. vi har fixat hans julklappar till robin och hans mamma. och de blev najsiga :P

nää nu ska jag ta det lite lööögnt.

Xx


inglourious basterds

allright...så jag o brorsan käkade pannkakor...svajngott....sedan så kollade vi på iglourious basterds...en riktigt grym film måste jag säga...den var riktigt bra. ett hett filmtips..haha

nu vet jag inte vad vi ska göra..men vi kommer säkert på något skoj.

PPPPEEEEEAAAAAAACCCCCCEEEEEE


pancakes!!!!

yo yo yo! nu gör jag o brorsan pannkakor! så jäkla gott ska det blir!!!!


091219

helleo every buttey!

vaknade ganska tidigt idag...nämligen kl 9. kan ni tänka er....men det var enbart för att jag och adam skulle käka frukost på roberts...jäkligt gött...sedan så drog vi hem till pappa och han bjöd oss på lunch..så nu e vi så mätta som vi kanske inte har varit på ett tag. haha

aja jag e svintrött och ska vila lite sedan ska vi dra in till stan och julhandla lite.

Xx



försenat

är det försenad trafik i HELA jävla sverige eller? brorsans tåg vart försenat i 40 minuter..:S och tågen brukar ändå gå varje halvtimma..yäyäyäyä vad ska man göra.

NU ska jag ta på mig ytterfiléerna...haha menar kläderna och dra mig till the trainstation.
hörs senare.....


091218

helleo!! vaknade nyss....som vanligt haha...aja vi får hoppas på att det nya året inte är lika stressat!

nu ska jag fixa det sista i lägenheten...plocka iordning lite och så. sedan så ska jag gå och möt upp adam. vi får väl se vad vi ska hitta på...jag har faktiskt inga idéer..men men vi kan juh alltid bara umgås med. :)

AAaaeee!! nu fpr jag sätta igång. värmer upp mig med denna sköna låt av Jah Cure!


naglar

blev rastlös och jag orkade inte gå och lägga mig. så jag gjorde min naglar. svartta och långa :)


update:

gud det känns som om jag har varit trött hela dagen. och det har jag nog med...jag har iaf fått en del gjort. jag har städat och tvättat:) tanja var oxå här...vi kollade om och om igen på videon här nere hahaha ..haha japanen som gör morgongympa! så jävla klockren!

nu ska jag inte göra ett skit...kommer nog somna snart...och imon kommer adam! :)

Älskar denna bilden hahahaha!


morgongympa någon?

vi kör tillsammans! det e bara o starta videon så kör viiii!!!

 

BTW låten i videon e svajnbrao!


ZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZz

so freakin tierd! haha inte så konstigt när vaktmästaren skulle kolla på garderoben i 10 sek kl 8 på morgonen...annars e det kanske inte så tidigt men...jag satt uppe hela natten och glodde på film....så jävla bra...tipsar er verkligen den! den heter "precious: based on the nov........" sök på det så hittar ni den...den är verkligen sevärd...fan va jag lipade.:( och insåg hur lyckligt lottad jag ändå är.

AJA nu ska jag vila lite sen blire tvätten och imon kommer adam :D:D:D

en gammal goding till....tydligen hade petra denna på sin mobil och en massa andra. just denna var den "finaste" av de alla....då ska vi inte ens gå in på hur de andra kan ha sett ut! hahaha


nostalgi!

blev lte nostalgisk! säger man så? när jag fick syn på de gamla bilderna. så jag var bara tvungen att sätta på denna låten som ger mig så mycket hopp och god energi! listen and enjoy!


finner inga ord!

hahahaha! omg jag finner inga ord! (snodd av petra)


palla gå upp nu lixom

palla gå upp nu lixom! haha jo jag var tvungen för att de skulle komma upp till min lägenhet och kolla min garderob...den e nämligen fuktskadad. de var här..bokstavligen 10 sek och sade sedan..."Jo men du får en ny, vi ringer dig när vi har en!" Halllååååå min sömn idjets! haha ringde ni mig för 10 minuter? kunde ni inte väntat till kl blev 10 iaf?
AJA!

igår så vr jag och solade...för att försöka få bort min depression. de första länche frågade när jag var klar " hur kändes det?" jag svarade " fortfarande deppig!" hahaha TRUE! men dock hjäpte det att umgås med vännerna lite iaf:P

jag och länche drog även och kollade när Monika hade sin första official ensamma jobbnatt som black jack dealer! jag själv har varit i den sitsen och den är def. inte bekväm!

dagens: tvätt, chill och tanja ska hit!

Xx


091216

Det är fan snö ute! jag trodde inte det skulle bli snö förrens typ i februari som det brukar bli här i halmstad. ahah aja jag ska ta på mig kläder och ge mig ut på en liten vinterpromenix sen!

idag händer inte så mycket...jag uppdaterar isf

Xx


dagens käk!

dagens käk blev som jamie oliver säger : he's a winner!
trodde inte det skulle bli så gott men ibland lyckas man bara! haha...det blev tonfisk i tomat och linssås med couscous till! god damnet jag har verkligen överträffat mig själv....dessutom har jag så att det räcker en hel vecka! haha det ni! då slipper jag laga mat på ett tag...:)

Xx

091215

just vid detta tillfälle nu när jag skrev detta insåg jag att min mjölk går ut idag! datumet alltså! får väl koka mig en stoooor kopp te och hälla i all mjölk hahaha...jag visste att det var bättre att inhandla laktosfri mjölk. för den håller i typ 2 månader!

aaa jag e så himla rastlös...petra har varit här idag och hälsat på! alltid lika kul och träffas och snacka om nya och gamla minnen.

imon ska jag åka till solariumet och sola...jag känner mig nämligen väldigt deprimerad och måste få en ändring på det. jag började idag med att ta mina vitaminer och sedan imon ska jag då ta och sola lite. vi får väl se om det gör någon nytta.

dessutom så vare in Gossip girl idag. kan tänka mig att de har julledigt. åååhh det betyder att jag måste vänta tills nästa år innan de sänds igen. känns som det är ett år dit! haha men inte riktigt.

nää nu blev jag långrandig så jag tar och kokar lite te och kurrar upp i sängen och glor på någon film.

Xx


BLÄÄÄ

BLÄÄÄÄÄ!!!!

inget sovande

Ja! då var vi tillbaka på ruta ett då da! och nu när jag inte kunde sova så satte jag ihop ett collage med bilder från helge. vi hade nämligen brandmän på besök^^. lugna! det var inte vi som var orsaken till att de kom utan det var nämligen brorsan! haha han fastnade i hissen.
iaf nu ska ni inte tro att jag har kämpat med detta collage! utan det är så himla lätt att fixa ihop med googles egna bildredigerare nämligen picasa! rekomenderas varmt och dessutom fungerar det på mac. annars brukar jag får leta arslet av mig för att finna ett gratis program till denna macintosh. anyways titta och njuuuuut!
Xx


dagens låt

love it!


091214

blev ingen uppdatering igår. låg helt död i sängen min. ahahaha men det var helt klart värt det! som sagt var beeray här i helgen och vi har alltid skoj! dessutom var det finally dags för mig och sara att köra racet i lördags! hahaha snacka om att vi hade det skoj! diggar verkligen dig Sara.

annars så har jag inte gjort så mycket mer än o festat. :) idag har jag oxå bara sovit! haha men imon blire andra bullar och snart kommer länche hit!

Hörs snart
Xx

(slänger in lite bilder från helgen)







(haha min bror och hans vän fastnade i hissen så brandkåren kom! det tog vi såklart nytta av!)

091212

12 dagar kvar till jul konstaterades det på bussresan påväg hem till pappa...han fyller även år. 49 sicken gubbe!:P

nu så lagar beeray lite food till oss sen så ska vi bara ta de lugnt hon snackar om något jobb....jag kommer nog vila. sedan ere partey! haha

ttys


vi ska inte ut vi bara super

jag och miss b a.k.a beeray sitter här o dicker lite sedan bär det av för lite roberts och lounge....

 


uppdatering

tjeeena! kom nyss hem ifrån stan. där vi var och spanade in den nya sexshopen. hahaha den var juh inte iklass med lustgården enligt mitt tycke då iaf. aja sen gick vi bara runt och önskade oss en massa saker. vänta bara mellandaagsrea vänta bara söger jag!!

nu ska jag snart fika och sen blire tvättning och sedan roberts för lite chillidill. :)

TTYS


091211

good day good day! haha (internt)

sitter här nu o precis käkat scrambled eggs....jävligt gött asså...snackar skit med beeray.

haha igår hade vi ett gemensamt minne från när vi var små. jag vet inte om det bara är gambianer, afrikaner eller alla människor over all som varit med om detta. men om ni har varit med om detta kommentera gärna. såhär sa iaf alltid min pappa när jag var liten

Bintou.....Du måste smörja in dig med lotion!! vi e inte som de här svenskarna vi är svarta och vi får ingen fin hud om vi inte smörjer in oss.

och så börjar han att smörja in mig....smörja smörja smörja!!! och han smörjer inte fint och långsamt utan han verkligen tar iii så att lotionen ska gå in i huden snabbt. och ni skulle bara sett mitt ansikte hahaha....trodde inte det kunde bli så avlångt!

skojjar inte nu alltså....såhär såg ansiktet ut när manblev insmord! hahaha

 

 


091210

tjeeeena! vaknade sent idag meeeed! hahaha men men vad ska man göra....Beeray e här nu så ska chillidilla med henne...kanske blir dåligt med uppdateringar...men whatever who cares right...ahahah

TTYS!


godnatt!

nu ska jag försöka sova och medan jag försöker så sätter jag denna sköna låt på repeat! sleep tight friends.


DÖÖÖÖÖÖÖD

okej idag hare varit en sån dag till....meningslös! har inte gjort ett jävla piss och inte nog med att det var vaktmästaren som väckte mig kl 1330 haha....kanske borde varit uppe då? aja anyways har mycket att looking forward to...imon kommer nämligen beeray hit från sthlm. vi ska först käka middag på gastons....sen så snacka en jävla massa skit såklart...festa och bara göra girlstuff! :)


The Hills

the hills the hills the hill! alltså personerna i the hills är precis som vännerna i mitt kompisgäng. och det bästa av allt vi alla brukar samlas för att kolla in marathonen som mtv brukar köra. så sitter vi där och får våra råd av den vise whitney och även laurens visdom är inte att leka med. så fort det har hänt nått i vårat kompisgäng så relaterar vi till the hills och säger någonting i stil med "som lauren sa till whitney......." hahaha. det skulle vara så himla najs att ha boxen så vi kan dra fram den jämt på våra träffar!

jag e med och tävlar om boxen i Kenzas tävling http://kenzas.se/2009/december/tavling-the-hills.html

Xx



känsligt

jag förstår inte när jag blev så känslig. jag lipar så fort det blir något känslosamt i en film eller serie. haha dont get it at all. senast var nu för några minuter sen. det var verkligen intense i 90210 denna veckan. hahah. jag som brukade vara så hårdhudade and what happend? aja fuck it då får väl jag vara en mjukis då! haha

xx


Knock you down

(det kommer lite reklam innan!)
Älskar denna! määän im i in love? vem vet? hahah inte jag iaf

091209

allright! tror ni jag vaknade tidigt eller? NOOO! hahah klickade av hela alarmet fan inte ens snooze satte jag på.
vaknade nyss utav vaktmästaren skulle fixa lite grejjer här i min lägenhet. aja nu e jag vaken iaf och jag som skulle väcka leila! :( skickade ett sorry sms till henne haha.

idag skulle jag tvättade men jag missade den tiden offcourse. men sen så ska jag träna kl 6.

hörs sen


Godnatt!

okej jag var duktig igår men idag gick det utför! haha...skulle juh börja lägga mig tidigt...

aja får vakna tidigt imon då istället och hoppas på att det går. nu ska jag käka min natta-mat och samtidigt glo på Melrose Place. sedan sova

nattinatti


pinsam tystnad

helleo everybuttey!

sitter i luren med beeray nuu! endast en och en halv dag kvar tills hon kommer.

leila var här med och hon missade bussen så jag blev såklart försenad till tanjosh men det gjorde ingenting!!!!:D:DD:D
gött med lite quality time!:P stötte även på nima och hans friend på roberts. där satt vi och drack te och snackade och när vi inte snackade så fixade nima oss en pinsam tystnad....treeeeevligt!! hahaha nämen det var nice. hahaha

hos tanja vare oxå kul. vi kollade på tv käkade gött och kollade gamla pix..hahahaha...ibland undrar man asså vad man sysslade med förr. SKANDAL!

nej men nu tjuter mitt te...gött
höres sen.


Town

nu drar jag mig in mot city! ska träffa Leila!


Bilder som man inte minns!

hahaha nu kommer sådanna bilder som man inte minns eller kanske minns lite cagt ifrån lördagsnatten! hahaha checka och njut!

jag, tanja and ivan! WHY!?!?!?!?!?

bättre än orginalet!

totally bättre än orginalet! Jazmine Sullivans Bust your windows.




morgonkvisten

sitter här på morgonkvisten hahaha och lyssnar på skön Alicia Keys musik! love her! FAB som vissa hade sagt.

 


091208

gooooodmorning vietnaaaaaam! eller sverige hahahaha

ja som jag sa igår jag gick och lade mig "itid" men jag vaknade iaf itid...hahahaha
redan kl 8 :) mmm skam den som ger sig eller? (som mamma brukar säga)

jag har iaf kommit på varför jag inte brukar vakna såhär tidigt. det finns fan inga tvprogram! hahaha sitter o kollar på nyhetsmorgon och det är inte skoj alls! aja.

idag hade jag mycket och göra men jag ska nog radera en del på listan! vi hörs senare

Xx


spotify: Uppdatering

De länkarna som jag satte in igår var ganska krångliga så jag har satt ut nya! nu e det bara att klistra in det i sökfältet i spotify! hoppas det funkar =)




Btw fick en efterfrågan. min spotifylista! den första är min egna som jag nästan alltid har på och den andra lysnnade vi på i lördags!


spotify:user:bintousonko:playlist:0xLRl60ogjEyuwPt6LFTfo

spotify:user:bintousonko:playlist:6A4ZlW67LpfUZheHWwTxVh


om du nu ska ta en lista så högerklicka på den du vill ha och sedan väljer du kopiera länkadress sedan klistrar du in det i sök fältet i spotify!

Xx


ojdå

okej skulle inte jag sova? skulle juh gå och lägga mig i tid idag juh. nej jag får gå och lägga mig nu och stänga av datorn. den har nog inte legat helt avstängd på ett par dagar.

Godnatt alla så hörs vi imon
xx


Så skön!

Lyssnar, längtar och saknar


wawawiwa

okej så jag har haft en lat dag. vaknade sent och telefonsamtalet med telia gick bajs! hela min dag förstörd och nu ligger jag kvar i sängen på samma ställe som jag vaknade. wtf!

aja jag får sätta upp lite små mål till imon då. jag ska vakna tidigt sätter nog kl på 8, sen kommer pappa imon mig efter han jobbat, på efm ska jag träffa leila sedan efter det så drar jag och tränar! blir inte ens pigg och glad efter jag har skrivit detta. vad e det för fel på mig!?

aja kanske ska gå ut och promenera en runda så jag får lite frisk luft eller nått

Xx


spotify: Uppdatering


De länkarna som jag satte in igår var ganska krångliga så jag har satt ut nya! nu e det bara att klistra in det i sökfältet i spotify! hoppas det funkar =)





Btw fick en efterfrågan. min spotifylista! den första är min egna som jag nästan alltid har på och den andra lysnnade vi på i lördags!


spotify:user:bintousonko:playlist:0xLRl60ogjEyuwPt6LFTfo

spotify:user:bintousonko:playlist:6A4ZlW67LpfUZheHWwTxVh


om du nu ska ta en lista så högerklicka på den du vill ha och sedan väljer du kopiera länkadress sedan klistrar du in det i sök fältet i spotify!

Xx


091207

guten morgen! haha

vaknade nyss och somnade som vanligt vid kanske 6 tiden. i dont know wtf is wrong with me. men men nu kanske jag har kommit in i dessa rutiner istället, jag får försöka somna tidigt ikväll eller så får jag vakna tidigt imon helt enkelt.

denna veckan har ag bara träning in my mind och sedan på torsdag kommer Beeray från sthlm och hlsar på det ska bli så kuuul! hon ska vara här i hela 5 dagar. det ni!

just nu håller jag på och fixar den där jävla teliaräkningen som ingen fattar vart den kommer ifrån inte ens de! hoppas att det löser sig. sen ska jag käka lite och sedan knalla bort till gymmet och träna!

Hörs senare
Xx

091206

damn! det var verkligen roligt igår! inflyttningsfesten blev verkligen lyckad och jag o tanja hade svinkul på gastons sen!
=) jag ska lägga upp bilder men lilia har tydligen min kamera. haha

min lillebror adam och hans mamma var även och hälsade på..fick en liten inflyttningsblomma. tack tack

idag har jag inte gjort ett jack shit asså. legat i sängen typ hela dagen och nu ska jag sova.

Xx

aicha aicha passing me by!

hahah va bara tvungen. efter tvätten ska jag in till stan och möta denna pärlan! Aicha

Xx

091204

godmorgon! jag har precis börjat tvätta och käkade nyss min frukost.

haha till min stora förvång  så läste jag på aftonbladet att fransmännen har lanserat en sexleksak....TILL HUNDAR! Omg!!! hahahaha palla!

idag ska jag tvätta, träna, systemet och sen kommer några vänner hit och chillar. bara en lugn kväll alltså, men imon! då jävlar! haha ooops svordom. anyways vi hörs senare

Xx

kaffe med baileys

så jag var duktig. jag gick faktiskt och tränade.:) i och med att jag körde styrka igår så gick jag på ett pass. denna gången fick det bli ett danspass. det var faktiskt roligt.

efter träningen gick jag och mötte upp länche som blev frälst hahaha ;) i min lägenhet. vi satt här och drack kaffe med baileys och fixade en party spellista på spotify till lördag. massa snack blev det klart med.

denna kväll ska jag försöka lägga mig i tid och imon ska jag tvätta. jätteskoj! men det behövs det med.

hörs senare eller imon
Xx

haha

gick igenom datorn lite och upptäckte bilder som jag inte minns att jag tagit:S
haha anyways here they are, some of them.






Xx

ingen nytta

idag har jag inte gjort någon nytta alls! ska däremot ner och träna snart. efter det kommer länche hit.
Tudeluuuu
xx


091203

hello everbottey!!! haha
vaknade nyss, asså jag har allvarliga sömnproblem. vet ni när jag somnade? kl 7 IGEN! not fun.
träningen igår gjorde iaf sitt. träningsvärk i armar och mage. det vi koncentrerade oss på.

hörs sen
xx


Mmmmm

nu e jag stolt över mig själv. inte nog med att jag gick och tränade jag lagde dessutom en perekt laxabit!:) jag kan kanske inte laga linssopa (jag ska lära mig) men lax, där snackar vi om gudinna hahah.

nu ska jag krypa ner i sängen och glo på resterande gossip girl avsnitt!

Xx

träning

gud vad jag e trött men jag ska dra mig ner mot form och träna. nu kan jag inte klaga på att det är för långt till gymmet så jag måste dit:P

Xx


091202

aaaa GOD!! så mycket idag men ändå så lite haha.

skulle först ner till hyresvärden och snacka lite men då finns inte stället  där det står att det ska finnas. WTF! hahaha
så jag får ringa de imon och kolla var fan de finns någonstan...wooops skulle sluta svära har jag lovat mig själv med...ahaha redan svurit 2 ggr.

nu sitter jag i telefonkö till telia som alltid e så "himla" omständiga! skicka en räkning på en tjänst som jag inte ens använder. aja började på könr 86 nu har jag 49 hahah det går framåt iaf.

lagade även lite linssoppa som smakade skit så slängde den haha så kan det gå. nu ska jag återgå till kööön där jag nu har plats nr 42 :(

Xx


Egypten

okej som jag lovade så skulle jag sätta in lite bilder från egypt! och de kommer här!


Lillebrorsan Adam schteker!


Adam kickar lite vid poolen


Här super vi! hahaha


Eva, Lillebrorsans mamma



Här ska vi ut och snorkla!


Brorsan som en getabock haha


Snygga kan vi oxå vara.


Här är vi ute i öknen



ÖÖÖÖÖKEN!



jag vet en MASSA bilder haha. men får juh kompensera för alla de inlägg där det inte finns några:P
nu ska jag ringa syrran och sedan glo på alla Gossip Girl avsnitt som jag missat! :)
Xx

Lägenheten

såhär mysigt har jag det i min lilla lya!


mami var här

nu har adrian åkt hem och direkt efter han åkt ringde mami o kollade om hon kunde komma. självklart att hon skulle komma hon e alltid välkommen hem till mig:) hon hade med sig en inflyttningspresent!:) gissa vad?
EN KAFFEBRYGGARE!!! wohooo haha..så snäll den va även frpn storasyster Lotte i Stockholm så tack syrran. nu blire kaffe näru kommer o hälsar på:)

nu ska jag fortsätta med det jag höll på med innan mami kom, nämligen hänga in mina kläder i garderoben.

Xx

091201

omg såg inte förrens nu att det är första december!!! shit det är verkligen snart jul.
nu sitter jag i min EGEN lägenhet med min systerson adrian. verkligen världens gulligaste.:) ska passa honom nu på förmiddagen. sedan får vi väl se vart det bär av senare.

vill bara nämna att ikea möbler e fan inte lätta att sätta ihop. jävla skit möbler. dessutom så var det ena sidobordet trasigt. fifan!

hörs senare
Xx

RSS 2.0