091130

hello everybody!

idag är det en stor dag faktiskt. jag skulle egentligen till lägenheten idag och tapetsera men det blir så att jag flyttar in redan idag! :D wohooo med andra ord jag behöver bärhjälp.hahaha

helgen har varit chill. inget speciellt har hänt direkt utan jag har typ bara varit hemma o chillidillat. det var najs och välbehövt. nääe nu ska jag leta vidare efter bärhjälp. fan va alla ska gå i skolan eller jobba!!:/

Xx


091129

dinner at elenas står det på spelschemat idag. eller dinner o dinner...typ snax tror jag hahah.
skulle ju som sagt gå till pappa idag. pallade jag? NEJ hahaha. dessutom så tror jag han glömde av det så no feelings hurt. haha.

imon e det en big day. ska nämligen till lägenheten och städa och tapetsera :) fun fun fun. på tisdag flyttar jag in! :D

nu ska jag iaf göra mig iordning sen dra bort till netto och sen till länche!

Xx

sömnlöshet

Länche kom och fördrev min dötid innan idag. undra egentligen om jag och hon kan prata tills orden tar slut. I deff. dont think so! hahaha
vi skulle dessutom gå bort till den nyöppnade thailändska affären men hamnade på netto!? WTF! hahaha slutade med att jag handlade hem ris och nudlar och en massa annat till lägenheten, totally not what i was going for this evening but still! haha

kollade även på materix reloaded men slutade med att jag fastnade vid paradise hotel. vilket världelöst program asså! haha skäms juh för fan att jag fastnade och kollade på hela avsnittet:/

jag blev så ledsen med! ändrade precis till svt1 och där visade de filmen hotel rwanda! oooh den e så bra och jag lipar alltid när jag ser den. Den filmen och king of scotland är absolut sevärda. störtsbölar!

nu ska jag nog försöka sova. får väl se ifall jag somnar denna natt eller om  jag bara vrider mig. jag ska iaf till pappa vid 11 tiden imon. så hoppas jag får lite sömn. dessutom är det julskyltning imon=) så mysigt.

Vi hörs imon peeps
Xx


DÖTID!

ÅÅÅH vad jag hatar dötid! fan jag blir så jäkla rastlös. så känner man att man vill hitta på något men sen när man tittar på klockan så ser man att man inte kommer att hinna med det. så det slutar med att man alltid bara sitter. fan asså.
och jag har redan läst ut boken som jag skrev om inatt. haha...den va faktiskt bra. så jag har inte bok att läsa heller. jag läste barack obamas memoarer innan men den blev såklart stulen när jag var i egypten. hahaha mannen du kan inte ens språket vafan ska du med en svensk bok till. haha. nu vet jag vad ni tänker. bodde det inga svenskar på hotellet? NEJ det gjorde det inte hahah...bara en massa nyrika ryssar. hahah

anyways får väl ta och kolla upp vad jag ska hitta på.

Xx


(hahaha hittade denna bild, så jäkla klockren)


091128

godmorgoin sunshine! snacka om att jag verkligen inte kunde sova inatt. alltså jag börjar seriöst tro att jag har sömnproblem. hela veckan har jag legat och vridit mig tills kl kanske var 3 men igår vare fan något drastiskt! kl 7 somnade jag. ahahha och jag som skulle promenera bort till pappa vid 9 tiden. kunde juh jag bara kyssa goodbye! så där sprack mitt först mål för helgen länche hahah. men ska hålla de andra två och dessutom ska jag träffa farsan imon istället.

nu så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. jag har lite dötid att spendera. men sedan ikväll ska jag hem till syrran på en spelkväll. det blir nog najs.

hörs senare
Xx


(en bild från några helger sen, lyckad utekväll)


nattinatti

kom hem för kanske 45 minuter sen. matrix var faktiskt riktigt bra. jag har sett den en gång innan men gav den aldrig en riktig chans. du vet när man kollar en film fast man inte riktigt kollar på den? haha.
anyways kom hem från länche och såg den sista delen hemma.

nu ska jag försöka läsa klart "vid floden piedra satte jag mig ned och grät". en killkompis gav mig boken för ett år sen och sade att jag skulle läsa den. började läsa den men tyckte den var ganska tråkig men sen nu i veckan hittade jag den bland all min packning och tänkte att jag skulle ge den en ny chans. jag tycker faktiskt den är bra nu. jag anar att jag inte hade en aning eller var redo att ta in det boken handlar om. :)

det var allt för idag vi hörs imon
Xx


Tusen frågor

Okej. Jag sitter hemma hos Länche och hon ville köra tusen frågor med mig (kanske inte riktigt tusen frågor men nästan hahaha) anledningen till dessa tusen frågor är att jag o några vänner brukar kalla Länche för "tusen frågor" för att hon ALLTID ställer tusen frågor. så varsågod Länche!:

What's up people!
I am The Länche och jag har fått den fantastiska äran att vara Bonkos första gästbloggare!
Det stämmer att jag är frågvis, jag är fett nyfiken på sanningen bout stuff och då behöver man ställa en del kluriga frågor. So here we go!

Namn: "Bintou......... "Bintou the Tiger!"

Sysselsättning: Studerande...

1 mål i livett: Gifta mig rikt. Moahaha! *flabb* Jag SKA gifta mig rikt. Helst i USA - då har man rätt till hälften!

3 mål denna helgen: Gå hem till min pappa men jag är så jävla lat så jag kommer inte palla, men jag måste. Eh... Minst ett gympass. Eh... Dricka mycket glögg!

Hur kul har har du mig denna kvällen? Det är ju tråkigt att säga Jättekul.... COK NICE KUL!!! *flabb* Treevligt.

Vad var det senaste sexiga du tänkte på? *tungt andetag* Jacob! Jacob, regnscenen i New Moon.

Favoritmaträtt: Laxfilé perfekt kryddad med citron, potatis och limesås. Möms!

En detalj i andras utseende som attraherar dig: (hon börjar prata om nånting på en snubbes midja so let's not go there... Hon kan ändå inte förklara)

Du tränar. Varför? 1 - Hälsosamt OCH nummer 2 - Jag ska bli en bulldozer.

Vilken är den pinsammaste skivan du äger: Absolut 23.

Säg något som gör dig riktigt grym: Jag försöker ge alla människor jag möter en ärlig chans och jag försöker se de för deras inre och inte för deras "ugly shell!"

Om du skulle ha sex med en kvinna vem skulle det vara? Adriana Lima... Skulle bara TA henne! *snap*

Hur känner du dig när du är ute och dansar?: Jag tänker Fyfan vad kul detta är och fan vad kul det är tillsammans med alla mina vänner och lägga skiten åt sidan.

Vilket språk skulle du vilja kunna tala flytande & varför? Italienska för det är sexigt! De är så uttrycksfulla i rörelser och tal.

En läxa du har lärt dig under åren: Att ibland är det bara att hålla käften och bita i tungan.

Vad är du mest nöjd med med ditt uteseende: Over all.. My face! Just nu mitt hår.

Vad ska du göra första dagen du pensionerar dig: Jag ska bara njuta av att aldrig behöva lyfta ett finger """"

Något du stör dig på hos andra människor: Det finns flera saker. Folk som inte kan klä sig. Människors negativa åsikter om andra människor utan grunder.

Något som du diggar: Människor som är säkra och stå för sina åsikter. Dej Länchee!

Bästa filmen: Tim Burton Sweeney Todd för att den är mörk, old school, det är music, it's just a simple art work...

Har du strippat nån gång: Öh nej.

Kan du tänka dig att strippa för nån? Ja, för nån jag tycker om.


Fortsättning följer! ( ska kolla på Matrix)



091127

godmorgon!!! vaknade glad men kom ut i hallen o blev pissed off!!! det är nämligen så att brosan min har snott mina ipodlurar med mig till jobbet! när han dessutom vet att jag jämt använder dem. jag kan fan knappt leva utan ipoden!!! fan respektera andras grejer och sno de deffinitivt inte!!!!

anyways....annars ska jag bort till syrran och sedan ska jag hitta på något med länche vi får väl se hur denna dagen slutar.

spelkvällen är dessutom framflyttad för leila e sjuk:( jag får väl slänga mig i soffan ikväll o mysa med mig själv.:) mamma ska nämligen till min moster i göteborg. :D

hörs sen
Xx

träningsvärk

haha jag har fan ont i precis heeela kroppen. men de e la gött för då känns det som om man har gjort något.

boxen med michan va lyckad hhaha. när det blev allt för jobigt hahah så skrek vi biggest looser eller fatcamp. hahahaha så jävla roligt.:) imon blire upp tidigt och sedan ivåg till syrran sen tillsist till gymmet.

efter det ska jag o länche hitta på nått. dont know what yet men det blir säkert asskoj as always. haha

nu ska jag fixa min naglar FAB ahahaha sen sängen

hörs imon Xx

091126

idag gick jag upp jättetidigt...eller tidigt enligt mig själv haha...redan kl 9! :O hade en inbokad tid med frissan lilly vanilly. som btw behöver lite nya kunder:) så den som läser detta o känner att han eller hon behöver snygga till skallen lite! tveka inte'!!!! hon e GRYM! dessutom tar hon bara 100 spänn:P..två flugor i en smäll man blir snygg och man fåre billigt.
jag rakade bara på sidorna dessutom line-ade hon! tjock nice blev det.

nu e jag trött så ska gå och vila men vi hörs senare. och ja jag har inte glömt träningen ikväll..hahaha

Xx



(ser ni linjerna :) )


clementiner e så jävla gött

nu e jag hemma igen efter introduktionen på gymmet. dock blev det lite extra träning.haha speciellt för ashtray.

efter gymmet drog jag mig bort till hemköp och köpte CLEMENTINER! Fifan va gott det äääär! speciellt dessa som kommer nu under jultiderna:P

nej men nu ska jag inte sitta här o tjata mer. vi kanske hörs lite senare

Xx

091125

sitter här nu och är stolt över att jag drog iväg till gymmet i förmiddags:P dessutom har jag varit duktig och handlat in lite grejer till den nya lägenheten.

idag käkade jag och asha på plaka som är en grekisk restaurang här i halmstad. mmm de får mycket väl godkänt:)

nu ska jag vila tänkte jag och sedan ska jag faktiskt tillbaka till gymmet för jag har nämligen ett inbokat introduktions möte. och nej jag glömmer inte boxen imon michelle!!! men du måste påminna mig haha.

Xx


planering

planer planer planer! de ska bli så skoj o flytta tills sitt eget!:) längtar som fan!

nej men nu ska jag nog ta mig kragen och bege mig till träningen.:) om jag pallar haha...

Xx

091124

en månad kvar tills julafton. inte för att jag längar:P ska dessutom jobba hela jul och nyårshelgen! dock så ska jag till stockholm efter nyår. träffa kompisar:) thats gonna be nice.

nu håller jag på med att sortera alla mina saker jag har för jag flyttar juh om exakt en vecka! tänka sig tiden går jävligt snabbt alltså! men det ska bli kul, skönt, tyst och väl behövt.:)

nu ska jag återgå till sorterandet och imon är det new moon!:D

Xx

091123

Idag har jag varit istan och ätit buffé med Ashtray! very nice. käkade asiatiskt. sedan så hade vi juh ett bokat möte som sagt med FORM Friskvård. så nu har man köpt ett gymkort där:P hahaha ska börja träna redan imon och det ska bli så jävla gött.

sedan gick jag hem till Länche för hon ville visa mig en artikel om henne i SSU:s medlemstiding. säger ara grattis Länche jag e fett stolt över dig:) en riktig milstålpe för dig!

nu e jag hemma chillar och funderar över vad jag ska hitta på. kanske slänga mig i soffan o bara ta det lugnt och sedan lägga mig i tid. drar nog till gymmet på förmiddagen redan imon.

New moon e btw oxå inbokad. vi ska kolla på den på onsdag!:D wohooo som jag längtat:D..heheh

TTYS Xx

SÅ mycket nästa vecka

Det känns som om jag har så mycket inbokat nästa vecka! tror jag får ta fram allmenackan och börja anteckna i den!:S haha.

- Möte med FORM (snart börjar man väl att träna där)
- Mamma åker till Göteborg över veckan (Gött)
-
Tisdagen ser ledig ut men jag vet att den säkert inte är det
- Onsdagen måste jag handla in grejjer till den nya lägenheten.
- Torsdag ska jag tydlingen på box på nautilus med michelle!


ooooooooooohhhhhhhhhh jag orkar inte tänka mer. en jävla massa som jag inte skrivit upp och som jag har glömt men som jag vet att jag måste göra. haha..fuck it det får bli som det blir.

Xx

jävla film

jävla film asså! hahaha trodde stenhårt att den inte skulle nå in i min fina hjärna. men vad gjorde den! spelade fan mindtricks med mig hela natten! hahaha. räckte inte med att sova i samma rum som mamma fick fan ligga bredvid henne! hahaha. spooky

allright skulle egentligen till pappa men vädret e juh kasst! så stannar nog hemma o tar det lugnt.:)

Xx

Paranormal Activity!

Allright. seg i början men fan sen så satte skiten igång! hahaha så jävla äcklig! men sen direkt efter filmen var slut så kände jag att den kanske inte var så äcklig. Tills jag började gå hem och en psykningar i hjärnan satte igång! fifan säger bara att det är gött att jag sover hemma hos mammi! hahaha...
Allright imon ska jag hem till pappa på middag. Gött mos!
TTYS
Xx

Bio

god jag e så trött! har varit iväg med syrran hon skulle hyra film...sen bjöd hon mig på käk med!:) Gött med storasyskon som kan passa upp en!:D hehe.

tanja är påväg hit med vi ska sitta o snacka lite. kanske blir piggare då! hahaha.

Sen e det bio!!! God jag kommer fan bokstavligt talat skita ner mig hahaha. Paranormal Activity!
Allright friends vi höres senare

Xx

fotboll

idag ska jag och pappa ivåg o kolla när lillebrorsan spelar cup!han är här i halmstad idag för cupen hålls i combihallen!:D its gonna be nice!

TTYS
Xx 

Förfest!

sitter o dricker lite med syrran o mami! najs najs...sen blire utgång:)
imorgon är paranormal activity på bio inbokat..ska bli nice men läskigt.

TTYS Xx

godmorgon sunshine

godmorgon alla! fata va gött med sol idag eller? man blir så himla deppig när man går dag ut o dag in utan en jävla stråle!

idag ska jag med syster in till stan. hon sa i veckan att hon ville det men nu så svara hon inte i telefonen när man ringer!!! pick up the phone!!!

vi hörs senare!
Xx

glömde berätta!!!

hämtade ut skorna på posten som jag beställde tidigare i veckan! fifan va heta de e! totally ett bra köp!

här är det ena paret som jag köpte!


TTYS (talk to u soon)
Xx

jag är juh bara bäst asså!

jag har varit så jäkla grym! lagade precis käk till morsan o brosan! hemmagjorda grekiska biffar potatis o brunsås! snacka om avancerat! säger bara att det inte var det lättaste att få ihop biffarna men det gick!!!:D

nu ska jag bara chillidilla i soffan sen sooooova! ZzZzZzZz

hörs kanske senare annars imon!

Xx

hemma!

så jag o morsan drog på secondhand runda! det resulterade i en ny hatt och ett par gardiner! very nice:P

nu ska jag försöka vila lite. ringa stankov först sen vila! dessutom har skorna från nelly kommit idag så jag ska gå o hämta ut de senare! spännande!

vi hörs sen

Xx

godmorgon

godmorgon världen, bloggen o alla! :) förtillfället som några av er vet så bor jag hos mamma tills jag får ta över min lägenhet och jag hqar sovit på en sådan tältsäng i ca en månad nu! iaf fick jag nog inatt. den gnisslar o tjuter så fort man vänder sig, dessutom e den helt utsliten så man sover helt knäppt i den! det slutade iaf med att jag tog min kudde o mitt täcke o slängde mig på soffan istället! much more bekvämt!:)

idag så har jag inte så mycket planerat. jag ska iväg på secondhand spaning med morsan nu snart sen så vet jag inte:S yäyäyäyä

Vad ska ni hitta på då?

Xx

Jag är KÄR!!!

okej jag vet att det kanske kommer som en chock. men jag har fan gått och kärat ner mig! omg det är verkligen ingenting som brukar hända mig!................jooo all the time in shoes hahahaha. asså denna läckerbiten från versace e helt outstanding! om jag bara hade haft 6000 till ett par skor :(



kärleken och bilden fick jag tag på i Jonas Hallbergs blogg. en helt fenomenal bloggare om man diggar modebloggar!

så jävla sugen på den sista laxbiten!

hahah jag e så jäkla sugen på den sista laxbiten som står på spisen! morsan lyckades verkligen med maten idag. Stekt lax, potatis o hallandäääääsååååås! yummie! hahaha men såklart så ska lillebrorsan bobban med käka så jag får inte röra den! (förhoppningsvis så har han käkat eller glömmer den när han kommit hem)

hörs sen

Xx


BTW!!!

Btw jag måste bara säga att jag ÄLSKAR denna bilden!!!



 

hahaha de e jag o gänget i lördags! riktigt skoj hade vi!
Xx


jaha

yes darlings! idag så planerade jag länche o stankov att vi skulle ut o powerwalka på morgonen men tyvärr så när vi vaknade ösregnade det. först avbokade länche o sedan avbokade stankov. men men jag va heller inte så sugen så jag styrketränade hemma o sedan gick jag o handla med morsan:P

after that så har jag typ umgåts med tanja banja stankov hela dagen and it was najs:D

nu ska jag käka hallonkräm o vänta på att greys anatomy ska börja. btw jag trodde aldrig jag skulle vara en av de som skulle börja följa det men guess what...i am hahaha. d e så jäckla spännande nu:D dessutom e den nya skådespelaren, han mulatten heeeelt kattig! raaaw! 



aja hörs senare
Xx

Skönt!

okey i did it! gick ut o hade ett träningspass dessutom så styrkade jag lite efteråt! vi får väl se hur länge jag håller på med detta hhaa. men jag mår iaf prima nu!:D gött

på schemat idag står det bibblan först...sen vet jag inte...tanja stinkkorv kan juh komma hem så vi kan umgås lite!

Hörs senare
Xx


goodmorning sunshine!:D

vaknat nyss! :D har märkt att jag drömmer en jävla massa nu för tiden:S men its najs!:D natten går juh lite fortare då juh!:D hehe. nu ska jag snart ut o joggilijogga sen blire frulle!

hörs senare!

Xx

tränat!

så jag gick till tantgympan! jag var där tog i allt jag kunde eller snarare så mycket man kunde;) kom iaf underfund med att det hela inte var min grej! men nu har jag iaf testat o länche kan inte säga något ! hahaha

efter denna erfarenhet måste jag då gå och boka in ett möte med form! sen e jag good to go!:D får dock nöja mig med jogginrunder tills detta infaller! hahah

Xx

jag har skådat ett konstverk

OMG! Lady Gaga might be crazy men hennes senaste musikvideo e fan ett konstverk!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ACm9yECwSso

Im happy today!

och förhoppningsvis resten av dagen med:P fixat alla mina telefonsamtal! dessutom så ringde jag till länche för o kolla om hon skulle med ut på ett träningspass slutade med att jag förljer med henne på tantgympa ikväll hahaha skoj vi får la se hur det går med det!:D

den andra goda nyheten är att jag troligtvis har jobb hela julveckan o nyårshelgen. klirrar gott i kassan!:D gött mos hahaha.

nu så ska jag....eller jag vet inte vad jag ska göra. njuta lite kanske!:D

Xx


Skooor!

Yo kände mig lite down så jag klickade hem inte bara ett par utan två par skor ifrån nelly.com!

haha aja nu e jag glad igen!

Xx

:)

gött sitter o käkar nötter och kollar tv. dessutom tvättar jag fan va bra jag eeee!:D

trött men måste fan tvätta

tjeeena! igår vare svinskoj! man har def. inte tråkigt med tjejerna:P vi var hela kvällen på gastons o röjde haha.

idag e jag trött! men vad ska man göra. mamma ska på loppis så jag ska följa med henne dit. sen så äre tvättning! inte kul! haha.

Hörs senare

Xx

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH!

både en bra och en dålig dag idag! vi börjar med det dåliga! Leila ska dra till stockholm, jimmy choo collectionen för hm här o no cash! splittring från brorsan!
Good things jimmychoo collectionen, fest för leila, halmastad och shisha ! hahaha

tar tåget om 40 minuter see u soon halmstad!

Xx

mobilbloggar!

Tjena. Ligger i soffan o kollar på brooke knows best och mobilsurfar. Haha fatta va coolt med pole dancing eller? Snacka om att man får slimmade muskler med! God damnet. Det ser dessutom asskoj ut!!! Anyways vad hittar ni på ikväll? Xx

shololou!

tjena vänner sista dagen in warberg nu:P ska bli skönt o komma hem till mami men kommer def. sakna min lillebror!:D men vi ses juh nästa vecka igen då hans lag ska spela cup i halmstad! Go Bois! elleR? hahaha

anyways tror att jag ska iväg med hans mamma nu till ÖB för att kolla in ramar till våra snygga papyrusrullar vi köpt. asså min lägenhet kommer bli så jävla fetenajs!:D hahaha gotta love ur own home:P

Jag o styvmamma var även inne och hämtade nya resekataloger inför nästa resa. måste säga att jag e väääldigt sugen på dubai, men jag lenche och ash har juh funderat över staterna, hmmm dessutom så kollade jag in lite bilder på kenya! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH beslutsångest! hahaha whatever d kommer nog inte vara så svårt och välja i slutändan:D

yäyäyäy ikväll blire fläskfile och potatissallad:D MUMS sen så ska vi röka shisha!:D hahaha

hörs later! Xx

Shoppa!!!!

så jävla shoppingsugen! men vad kan man shoppa här i varberg lixom. sitter förtillfället inne på nelly.com för att se vad man kan klicka hem!^^ hehe. aja vi hörs lite senare!

Xx

Tråkigt

sitter fortfarande vid datorn hahaha! har kollat igenom de the hills som jag inte sett och dessutom the city med! fan va jag hatar the hills utan lauren! WTF!! o the hills e ganska kasst det med.hahaha men men vad ska man göra när man inte har någonting bättre för sig:P skulle vilja kolla på gossip girl men har lovat leyla att vi ska catcha up säsongen tillsammans:P anyways nu ska jag slänga mig i soffan och se ifall det finns nått great på tv:D

Xx


Back

nu e jag fan tillbaka!:D haha egypten har varit najs med både roliga och irreterande (stavning) araber. men det har varit skönt att komma ifrån ett tag:P Vi har snorklat och dessutom hälsat på ute hos beduinerna som bor i öknen:P
bilder lägger jag upp sen när jag får min egen lägenhet och kan sortera bättre. just nu e jag kvar hos lillebror och vi gör typ ingenting...vilket e svijn najs!:D haha men på måndag börjar skolan och allvaret igen :(

anyways nu ska jag chillydilla lite och försöka tänka ut ett nytt resemål till nästa år! vad har ni för förslag?

Xx


just nu!

just nu sitter jag o brorsan och har resfeber(även om han inte erkänner det!) hahaha.
d ska bli fete najs eller hur adam! "Ta in tuggummit i munnen ditt nasty skabb" hahaha (internt)
aja ha så skoj i gråa sverige då!

Xx

God!

snart drar jag till värmen...men fuck jag har dragit på mig en förkylning! SKOJ!

anyways jag o du sara kan dra till L.A. o bosätta oss där! hahahaha

nu ska jag packa de sista så ses vi kanske ikväll om inte om en vecka!

Xx

halmstad e juh fucked

jag hade e jätterolig utgång med storasyster igår :D vi var på roberts, harrys, gastons och bond! men en sak jag inte pallar med e fan e mig alla hatblickar man får från brudarna överallt! jävla no-lifers. jag har inte tänkt på det så mycket innan men igår var det droppen! om ett år (högst) så ska jag fan inte bo kvar i den här ruttna hålan som brorsan säger! inte det här landet heller för den delen! "jag älskar sverige men vill utvandra, till ett land där vi älskar varandra!" eller e det inte så?

anyways får fan peppa upp mig lite nu ska ju banne mig utomlands snart! ska packa väskorna sen drar jag från det ruttna samhället!

men jag älskar er!! haha Xx

RSS 2.0