Flyttar!

Nu flyttar jag från blogg.se till tumblr.com och den nya adressen är: http://bintousonko.tumblr.com/

update:

det blev inte "morgans"-filmen utan tittade på "Obsessed" istället med bla Beyoncé i huvudrollen! Filmen var bra...helt ok...eller bra tidsfördriv som jag och ashtray brukar kalla det för. :)

nu ska jag snart sova för jag kan väl gissa att det blir en tidig morgon imon...dessutom så har jag satt upp en tvätt-tid kl 7! Omfg! det är om ca 6 timmar. dags att krypa ner i kojan!

xx




puuulka!

idag har jag och adrian varit ute och åkt pulka! fast pulkan var trasig så vi gick snabbt hem igen hehe...dessutom när vi kom hem skulle jag laga mat och då gjorde jag någonting konstigt med ryggen så den är helt sönder nu...HUUUURTS!!!

grannen ovanför har fest och det låter som om de har skoj! :D jag vill oxå va meee :( men näääästa helg!

nu ska jag se på Did you hear about the Morgans?.

xx



god natt

ligger här i sängen och har precis kollat på "The Blind Side" fyyyyyyy faaaaaraoooo vad bra den va! jag bara älskar verklighets baserade filmer. lipar alltid hahahahha :)

denna helgen är jag babysitter så jag ska inte ut och röja...men nästa helg...eller snarare lördag då jävlar..Brorsan fyller 20 och det ska firas!

näää om jag skulle ta och sova nu så jag inte är så trött när ängeln vaknar

Xx


allu allu!

tjena! precis tränat! fett stålt, ajjemen! :)

idag köpte jag nya tränings leggings....inte prisvärt men ett måste...billigaste jag hittade som jag tyckte om kostade 249 på stadium. så det var väl helt okej.

nu ska jag äta....fick lite mat av brorsan! :)

xx

:(

varför har jag vänt på dygnet för? please.....somna!

Så snygga!

Åhhhhhhh.....jag tror jag avlider! jag vet...min ömma punkt är banne mig skor och jag kan inte sluta glo efter ett nytt par to hunt down! haha

nu har jag hittat ett par gucci skor som jag självklart vet inte kommer hamna i min sko garderob...men man kan iaf önska! =)

her they are!!!!

är de inte fina! =)

 

xx


hallu

tjenis!

sitter här i min säng och kollar på P3 Guld! käkade en sån jävla god middag innan. kyckling och ungsbakade grönsaker. möööööms! (Ett maria montezami möms!)

jag har även precis skänkt 50 kr till UNICEF:s hjälp i Haiti! Gör det du med!

http://www.unicef.se/stod-oss/haiti

om du känner att 50 spänn är mycket så varför inte en tia! alla slantar är värda mycket!

Xx

hallå!

just nu är jag så lycklig! klickade precis hem skorna från topshop! kan man bli mer lycklig just nu!

LOVE LOVE LOVE. älskar allt och alla just nu speciellt you! <3


rakad

tydligen är det fler i världen som rakar skallen! hoppas på att detta inte är photoshopat! för det är riktigt snyggt!

Xx


MMMM

wohooo! idag kom två ringar och en kofta på posten! man tackar!

Xx


BTW

btw så klickade jag precis hem den här skönheten!

Muuuuuuhhhaahhh Pussey

 

På rean dessutom hur fab är inte det! lovley....den kommer från hm.com

 

kisses


önskningar

åååh! ibland önskar man att man bodde i usa! eller iaf jobbar i sverige och tjäna bra åka snabbt till staterna och shoppa loss! haha det hade def. varit det ultimata. jag satt precis inne på forever21.com och dog nästan när jag pinade mig igenom grejerna där. fyfan va snyggt och till inga riksdaler alls! om jag hade vågat så hade jag beställt men nu är bintou sonko en liten wussy när det kommer till internationall shipping....och speciellt från usa. aja här får ni ett litet collage över det jag hade köpt om jag vågat. hehe. allt detta till under 500 spänn!!!! snacka om cheeeepoooo. nu ska jag försöka sova. xx


Konstigt

petra gick precis och det var inte konstigt att hon var här! men det som är konstigt är att Leighton Meester försöker slå igenom som artist! det ser bara konstigt ut och hon sjunger ganska crap! har inget positivt stt säga! men hon är dock Queen i Gossip Girl! där älskar jag henne

här får ni avgöra själva! Xx


Januaris viktigaste inköp:


sthlm

nu är jag äntligen hemma! kom hem halv tre inatt när jag egentligen skulle varit framme kl 2245! förannade SJ.
aja här bjuder jag på lite bilder från utgången iaf!
Xx



update:

whats up! hänger med beeray at the moment. E jätte trött så ska hem snart och imon ska jag träffa aida och carro! :)

at the momento!

just nu håller jag på och sminkar mig! soon ska jag ta bussen till brommaplan för att sedan ta tuben till fridhemsplan och möta upp nicole...taggad! hahah (som det lät..."taggad")

aja vad ska ni göra då?

Xx


jag är glader!

JAAAA!!!! jag hittade skorna! de hade gömt de på hemsidan! mohahahahaha nu ber jag bara till gud att de ska finnas kvar den 20 ^^


Ringde Nicole innan och det blir utgång ikväll! förkrök på söder! ajjemen!

hörs senare! eller imon

Xx


tack för den!

gick in på topshops hemsida nyss och till min icke stora fördel så har de slutat sälja mina boots där! WTF! min värld går under hejdå!

update:

whats up alla! nu sitter jag här in the apartment! har varit en runda inne i centrum...syrran och jag kollade in reautbudet men fan icke så mycket. fann en jeansjacka dock...dessutom så hittade jag mina kära skor som finns på topshop! jag visar en bild längre ner i inlägget. dock var det ingen rea på dem, not suprised, men jag är så himla sugen på dem! min syrra tyckte även hon de va snygga! GAAAD! aja kommer säkert att beställa de sen på nätet höhö...

nu så har jag alldeles nyss käkat oxfile och potatisgratäng. svajngott. snart ska jag ringa upp beeray och min kära friend nicole skickade sms innan att hon har migrän men de e partay imon! ^^ :D wihuu....

hörs sen
Xx



LOVE!


010810

Tjeena! idag vaknar jag tidigt jämfört med annars :)

idag vet jag inte riktigt vad som står på schemat men jag ska iaf umgås med storasyster!

later!

Xx

Sent

snart är jag framme i sthlm! gööött! innan idag när jag åkte hemifrån så hade jag en sådan där känsla som man kan ha i magen att något skulle hända. och ja det gjorde det. blev ett låååååångt uppehåll i skövde. det var nått fel på tåget så det kunde inte starta. ca 45 minuter satt jag där. men nu så rullar det. skulle varit framme i sthlm nu. men kan tänka mig att jag är där kanske halv 7.

har kollat på slumdog millionaire som tidsfördriv. i o m det inte gick och kolla online för det buffrar dåligt fick jag se en som jag har i datan. då blev det detta alternativ!

aja ha d! xx


Klaga inte

Btw vi ska inte klaga i lilla halmstad på att vi har mycket snö! haha fatta att det ser ut som storm här ute in the bush!

Peace

TÅÅÅÅG!

nu sitter jag på tåget från gbg mot sthlm. det först tåget jag tog, alltså det från halmstad till gbg var juh helt wicked. haha en kvinna  sa t o m till mig att sänka musiken i mina lurar...."ehm excuse me, but if u dont want to get desturbed, try the silent area!" hahaha idiet! men jag bjöd på den och som en god människa jag är sänkte jag volymen, vilken inte ens var hög! haha

när jag bokade denna biljetten tänkte jag: "ooh nice...internet ombord. då kan jag titta på film!...ÖÖÖHM neeej världens sämsta uppkoppling.." dagens i-landsproblem!

hörs sen
Xx


010710

God förmiddag! idag är det sthlm som gäller för hela slanten! va uppe ganska länge igår, ovanligt, men man kan sova på tåget. dessutom åker jag 1:a klass så jag har internet ombord! wihuuu...så datan ska ner i packningen nuu!

så nu måste jag diska och sedan så drar jag!

Xx


Dakota Fanning

nu e jag hemma från movie-night at ashas! kollad först på precious! love it andra gången jag såg den...sedan såg vi den den fucked up skruvade filmen dorain grey! den va oxå bra!

nu ska jag packa! och imon blire sthlm! har lite lösa planer på att se filmen avatar i 3D format. kunde varit skoj.:P

BTW det här heta omslaget från V med Dakota Fanning är juh helt sjukt snyggt! aja titta och njut. hon påminner lite om en ung twiggy enligt mig då.

Xx


010610

oooh guuud! jag mår så jävla dåligt! min näsa e heelt full proppad med snor! måste fan bli frisk till helgen. annars blire bara att sitta hemma med syrran :P men det är gött det med!

nu ska jag göra mig iordning, hämta mina grejer hos asha och sedan gå till mami! sedan vid 6-tiden så kommer elena och hälsar på!

här bjuder jag på lite bilder från våran wine night that got a little twisted men slutade gott! CIaoooo

Dessa bilderna hade jag på min kamera! Asha var nog den som tog mer! höhö


Party

nu drar jag på fiest



Snöstorm!

Fan de e juh värsta snöstormen ute! min kamera e inte bra så ni får försöka fantisera! haha men det ser typ ut så här!



och det är ganska mycket för att vara i Halmstad! här brukar det fan aldrig snöa! haha

010510

vaknade nyss! och nu ska jag äta fruost. inte för att jag har någonting hemma så det får bli kakor som jag har kvar från igår! haha.

sedan måste jag ner till husvärden för de svarade juh inte i telefonen igår. så får ta detidag. det ligger som sagt 2 veckors post i mitt postfack! haha poor brevbärare!

sedan kommer Maria och hennes pojkvän + Petra!!!! :D:D

hörs sen!
xx


Jag och Maria


Petra och Jag

trött men entertained

allright! so f*in tierd! jag maja, asha och leila kollade på the time travelers wife. riktigt bra film faktiskt...efter det skulle maja gå och vi andra tre skulle kolla på en ny film som vi då skulle komma överrens om. vi alla kom med förslag men det var aldrig någon film som alla tre diggade. haha. kan ni tänka er att vi satt i en och en halv timma för att bestämma oss? tillslut tog vi bara någon film som resulterade i KASS! "Can i get my 93 minutes back on my account?" haha.

anyways riktigt trött nu. så nu ska jag sova. Maria och hennes boy kommer imon efm. najs najs....sedan e det wine-night at ashas!

Xx


Leila and Ashtray


Majo!


Moi

väntar

nu sitter jag och väntar på att tvätten ska bli klar så den kan torka! och även på att stankov ska komma hit! :P höhö...mår skit idag har både ont i ryggen och har blivit förkyld :(. hoppas det inte blir värre för man orkar juh inte vara dålig i sthlm när man ska ha skoj!

xx


010410

godmorgon.! såg nu att jag skrivit fel datum igår! haha aja whatever man får vara lost asså!
nu håller jag på och ringer en massa telefonsamtal till både mitt gym och min hyresvärd. gymmet e avklarat! de drog nämligen för mycket pengar denna månaden så de skulle dra mindre nästa istället. sedan nu väntar jag på att hyresvärden ska svara vilket de är ganska sega på. det är så att det är 18 grader i min lägenhet. fatta att det är kallt! haha och dessutom så har jag tappat postfacksnyckeln. så den måste oxå ersättas. aja vi hörs lite senare!

Xx

haha vilken gammal bild jag hittade! den är från när jag gick i gymnasiet! precis fyllt 18 tror jag haha och är ute och ränner på krogen!


hemma!

nu har jag kommit hem från mami! och sagt goodbye till min kära syster och hennes småttingar. men jag kommer juh ändå träffa dem på torsdag juh!
om jag ska vara ärlig så orkade jag inte ta mig hem från mamma men var tvungen för det inte fans några sovplatser...eller jo de fanns det men en bror till mig är väldigt snål när det kommer till den platsen. för det första så skulle han inte sova hemma men han var inte säker...om han inte skulle sova hemma skulle han höra av sig så att jag kunde sova i hans säng. för det andra så om han skulle sova hemma så kunde han inte dela med sig av sin andra halva av sänge....Snubben har en dubbelsäng"!!!! haha
aja whatever...e hemma nu så nu ska jag ner till ashtray...för hon har flyttat in på tredje våningen...och kolla lite movie!

Xx


jag och pixxi i somras. lika kul som vi hade denna kvällen hade vi igår! haha och roligare ska det blir! inte sant!?!?! hahaha

010210

världens kassaste uppdatering...jag veeet! men jag har haft "skrivkramp" och para inte pallat. haha...jul och nyår har sett ut såhär.....FEST, JOBB och FAMILJ! riktigt nice:P och igår gick det juh som det gick....den sista jägern satt som en schmeck hahaha eller hur Pixxi!

nää men nu ska jag göra mig iordning och sen ska jag hem till mamma för det är min systers sista dag i halmstad. sen återvänder hon till sthlm. vilket jag med gör den 7 jan. men kommer dock tillbaka till halmstad efter 5 dagar :( aja...

bjuder på denna bilden idag...den e från annandag jul. jag pixxi och alexandra gjorde jellyshots...slutade med att vi avgudade de äckliga små jävlarna.
Xx


RSS 2.0